Tämänpäiväinen rupeamamme alkoi viime viikolla kesken jääneestä eteisestä ja sen isoista liukuovikaapeista. Kuten yhdestä ennen-kuvasta näkyy, liukuovet eivät auenneet kunnolla (syylliseksi osoittautui pesulan henkari, jonka saimme ujutettua pois kaappien tyhjennyttyä). Kaapit olivat siis lähinnä tavaroiden hautausmaa, jonne jouduttuaan niitä ehkä kaivattiin, mutta ei enää löydetty. Emäntä teki monta iloista löytöä matkan varrella. Tavaroiden kadottamisen lisäksi kaappi oli myös kutistanut vaatteita, joten melko paljon lähti kirpputorille ja huonompikuntoisia energiajakeeksi. Laitoimme tavoitevaatteet pariin laatikkoon toiseen kaappiin ja nyt eteisen kaapisto on valmis vastaanottamaan uusia ja sopivankokoisia hankintoja.

Kaappien lisäksi aikaa jäi keittiön tasojen raivaamiseen. Emäntä on itse tehnyt paljon työtä kaappien ja laatikoiden raivaamisessa eli niihin meidän ei tarvinnut kajota.

Ensi viikolla sukellamme olohuoneeseen ja tavoitteemme ”Jouluksi kotiin” on hyvin lähellä toteutumistaan. Katsotaan, miten meidän käy.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Advertisement